Go To Eleven

Level Up Your Sound

Go To Eleven is the collaborative name for three young freelance audio technicians & musicians. We aim to use our technical experience for more than simply amplifying or recording sound, and instead focus on helping the artist, the performance or the event impact an audience in the best possible way.
The result is tailor made sound - an experience designed by our artists and customers, with our help, both live and recorded.

So go to eleven, and level up your sound.

Mastering

Een vaak misbegrepen stap op het pad naar een professioneel klinkend product is het mastering-stadium. Nochtans is het in dit stadium dat belangrijke zaken bepaald worden, zoals de samenhang tussen de verschillende nummers op een album, het uiteindelijke volume van de tracks en hoe goed je muziek zal vertalen op verschillende systemen zoals auto-radio’s, laptopspeakers en koptelefoons of oortjes. Ook copyright-informatie zoals ISRC-codes en masterfiles voor vinyl of cd-producties worden in dit stadium gemaakt.
De mastering-engineer is meestal een vers stel oren op de mix. Hij haalt de stereo-bestanden uit het digitale medium om ze door klassieke analoge apparatuur te halen, controleert de frequentie-balans op professionele speakers en zorgt dat het eind-product zij-aan-zij kan staan met de bekendste artiesten uit het genre.

26230146_1536439173076943_508176902178268951_n.jpg
Gam_control room.jpg

Hier kan je het verschil horen: Heisa’s “Bassenge”, voor en na het masteringstadium.

Klanten die bij ons opnames en mix doen krijgen sowieso korting op de mastering, en klanten zijn ook welkom op de masteringsessies indien ze dat wensen.
Nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen via onze contact-pagina.