Go To Eleven

Level Up Your Sound

Go To Eleven is the collaborative name for three young freelance audio technicians & musicians. We aim to use our technical experience for more than simply amplifying or recording sound, and instead focus on helping the artist, the performance or the event impact an audience in the best possible way.
The result is tailor made sound - an experience designed by our artists and customers, with our help, both live and recorded.

So go to eleven, and level up your sound.

de muzikant-Technici van Go To Eleven

17424635_1896957667246605_3391135560079316016_n.jpg

Ben Van Achter 

Ben is onze meest ervaren technicus, met talloze live evenementen onder de riem - zowel in hoedanigheid van klankman als organisator. Daardoor is hij meer dan bekend met alle noden en hindernissen van concert- en tourlogistiek. Naast zijn werk is Ben ook gitarist en concertpromotor.

Jonas Nyaarr 

Jonas deed zijn studies aan SAE Brussel en is vaste mixer van talloze bands uit het Gentse, zowel live als in de studio. Hij heeft ervaring met coaching en producen van artiesten, en leidde de opleiding van techniekers voor de Kinky Star in Gent. Als muzikant speelt Jonas bij verscheidene bands als bassist en gitarist.

Jeroen Buts

Jeroen studeerde af als beste van zijn klas aan het SAE institute in Los Angeles. Hij is ook technieker voor Blue Tree Recording in Gent waar ook Jef Neve vaste residentie heeft en waar alles van klassiek en jazz tot stevige rock wordt opgenomen. Ook hij is een muzikant, zowel op bas, gitaar als drum.